Vi støtter dig, så DIN dag bliver mere værdig, tryg og hyggelig

4community fokuserer på dig og de kerneværdier der er med til at vi kan komme godt igennem sygdomsforløb, angst, ensomhed og andre udfordringer i livet.

Vi er uddannet sygeplejersker og leverer alt fra sygeplejeopgaver, rengøring, måltider til personlig pleje, nærvær og hygge. 

Du har derfor ikke brug for at få mange mennesker hjem i dit hjem, blot 1, som kan hjælpe dig med det meste bl.a. en hel dag i dit hjem, tryghedsbesøg, at tage med dig til de svære samtaler/behandlinger eller følge dig trygt hjem fra hospitalet.

 

Vision

  • at opnå 100 % tilfredse kunder.
  • Yde en tryg og faglig høj sygepleje og omsorg til de folk der har brug for det, over hele Danmark. 
  • at det skal være trygt at være syg og modtage hjælp i hjemmet.
  • at få folk til at føle sig værdige uanset alder, køn eller diagnose.

Mission

Vores mission er at bringe god sygepleje hjem til dig og skabe et trygt miljø, i dit eget hjem. Vores holistiske tilgang som rummer alt fra sygeplejeopgaver, måltider, personlig pleje, personlige samtaler til nærvær og praktiske opgaver i hjemmet, er med til at danne rammerne for hvordan dit sygdomsforløb udfolder sig. 

Værdier

For os er det vigtigt at du føler dig godt tilpas og er tryg i vores tilstedeværelse. Først der opstår der grundlag for at du rent mentalt og psykologisk kan modtage den hjælp og støtte du har brug for. Vi tilpasser støtten og plejen efter hvor du er i dit sygdomsforløb og vægter etik og emotionelle følelser højt.

Stifter og ejer Nadia Ryding

Nadia Ryding er 40 år gammel og har en lang erfaring bag sig indenfor sundhedssystemet. Nadia er uddannet sygeplejerske i 2005, været smertekoordinator på Ortopædkirurgisk afdeling, undervist i hospitalsregi, siddet i en administrativ myndighedsfunktion ifm paragraf 112 og 122, CEO af CPH Femme der hjælper brystkræftramte kvinder i den svære situaton som de er havnet i.Nadia er uddannet administrations økonom fra 2017.

Nadia Ryding udøver akupunktur og er særligt fokuseret på helhedspleje til krop, mave, sjæl og psyke.

Citat af Nadia Ryding:

“Jeg har alt for tit oplevet ensomme og utrygge mennesker i mit virke som sygeplejerske på hospital og i hjemmepleje. Alt for mange personaler og faggrupper er inden over hver patient og dette skaber forvirring og utryghed. Jeg ønsker derfor at tilbyde ældre, syge og ensomme et værdigt liv og tryg pleje, så de roligt kan gå i seng om aften og glæde sig til dagen imorgen.”